Dialogia kaikille

Dialogia kaikille -oppaat johdattavat sekä aikuisoppijan että dialogien vetäjän arjen dialogien pariin. Oppaissa käsitellään dialogin perusteita ja perustaitoja sitoen ne jokaisen arkeen. Lisäksi oppaissa on harjoitteita ja vinkkejä muun muassa dialogilähettiläiden kouluttamiseen sekä dialogin viemiseksi erilaisiin yhteisöihin.

Dialogia kaikille: Avain dialogitaitoihin

Opas on suunnattu arkiseen käyttöön kaikille, jotka tahtovat parantaa vuorovaikutustaan tai opetella uusia taitoja. Se sisältää tietoa dialogin perusteista ja johdannon dialogin perustaitoihin. Oppaassa on myös avattu arjen dialogiin liittyviä haasteita ja tarjottu niihin sopivia harjoitteita. Opas on suunniteltu aikuisia varten, mutta sen tehtävät sopivat hyvin nuoremmillekin.

Dialogia kaikille: Vapauta yhteisösi dialogitaidot

Opas on suunnattu ensisijaisesti kouluttajille ja ohjaajille. Se sisältää tietoa dialogista aikuisten perustaitona ja dialogin perustaidoista. Oppaassa on myös erilaisiin yhteisöihin soveltuva dialogilähettiläiden koulutusmalli harjoitteineen. Opas sisältää myös tietoa siitä, miten viedä dialogia erilaisiin yhteisöihin.

Julkaisija: Dialogue in Adult Learning -projekti

Julkaisuvuosi: 2024

Alkuperäiset, erikieliset oppaat ovat projektin verkkosivuilla.